Over ODIN

ODIN is het kennisplatform van SYNTRA Vlaanderen, Agentschap voor Ondernemersvorming. ODIN staat als acroniem voor Ondernemerscompetenties en Duaal leren INsights. Maar Odin is ook de Noorse god van de kennis en de wijsheid. Onze kennis en wijsheid verspreiden naar onze belanghebbenden, dat is wat we met SYNTRA Vlaanderen via deze weg willen doen.

Voor wie?

ODIN richt zich op professionals die zich interesseren in duaal leren, ondernemerscompetenties, levenslang leren en aanverwante thema’s. 

Wat?

ODIN biedt actuele en diepgaande informatie over deze thema’s, in de vorm van korte, krachtige bijdrages. De informatie op deze website is ondergebracht in drie domeinen:

  1. onderzoek en beleid:
    • 'Voor u gelezen': bevat samenvattingen en besprekingen van relevante onderzoeken, rapporten en artikels.
    • 'White papers': bevat teksten waarin we een centraal thema bespreken, onderbouwd met inzichten uit onderzoek en beleid.
    • Daarnaast worden onder 'onderzoek en beleid' ook andere bijdrages in opgenomen, zoals verslagen van conferenties en thematische besprekingen.
  2. cijfers uitgelegd 
  3. expert aan het woord

Voor informatie over regelgeving, operationele zaken en beleid verwijzen we graag door naar www.syntravlaanderen.be.

Er worden regelmatig nieuwe bijdrages toegevoegd. Blijf op de hoogte van recente updates en schrijf u in op onze nieuwsbrief!

Door wie?

ODIN wordt gecoördineerd door het kenniscentrum van SYNTRA Vlaanderen. Bijdrages worden zowel door SYNTRA Vlaanderen-medewerkers als externen geschreven.